Algemeen              Studieprogramma              Lesplanning en locatie              Kosten

Wil jij mensen helpen die last hebben van:
Spanningshoofdpijn, stress gerelateerde klachten, hoge bloeddruk, chronische pijn,
ADHD, concentratie problemen, slaapproblemen, pijnlijke spieren en geheugenproblemen?

Uniek in Nederland! De HBO-opleiding Neuro-Balance Trainer

Een HBO-opleiding met een compleet start pakket waarmee je direct na de opleiding kan beginnen in de praktijk.

Met deze HBO-opleiding ontwikkel je in korte tijd skills om mensen werkelijk te helpen bij hun psychosomatische klachten. Als je al werkt met mensen met psychosomatische klachten dan is dit een mooi uitbreiding binnen je vakgebied. Nog niet werkzaam binnen de psychomatiek is dit een mooie uitdaging om de mensen met klachten op dit gebied te helpen. Deze opleiding is een exellente investering in je professionele ontwikkeling.
Opleiding HBO Neuro Balance Trainer
Een complete HBO-beroepsopleiding met een compleet startpakket. Na de opleiding ga je direct aan de slag. Je kan altijd terug vallen op de intervisiegroep als je er even niet meer aan uitkomt. Je staat als Neuro-Balance Trainer niet alleen. Binnen 6 maanden kan je aan de slag in je eigen praktijk. De lessen worden klassikaal gegeven en we maken ook gebruik van een online intervisie leeromgeving. De docent is tevens je supervisor waar je buiten de klassikale lessen (op afspraak) online je vragen aan mag voorleggen.

De studenten hebben over het algemeen een (para)medische achtergrond en kennis van de anatomie en fysiologie. Zij komen uit verschillende vakgebieden zoals; psychologie, ergotherapie, ortho-pedagogiek, gezondheidswetenschappen, fysiotherapie, huisarts, algemene therapie et cetera. Dit is echter geen voorwaarde.

Neuro-Biofeedback.nl hecht heel veel waarde aan de kwaliteit van de opleiding en werkt volgens een professioneel kwaliteitssysteem. De docent komt uit de praktijk, heeft ruime ervaring om klassikaal lessen te verzorgen en om je via internet persoonlijk te begeleiden.