Algemeen              Studieprogramma              Lesplanning en locatie              Kosten             

Wil jij mensen helpen die last hebben van:
Spanningshoofdpijn, stress gerelateerde klachten, hoge bloeddruk, chronische pijn,
ADHD, concentratie problemen, slaapproblemen, pijnlijke spieren en geheugenproblemen?

Uniek in Nederland! Opleiding tot Neuro-Balance Trainer

Een complete opleiding, inclusief startpakket,
 waarmee je direct na de opleiding kan beginnen in de praktijk.

Met deze opleiding ontwikkel je in korte tijd skills om mensen werkelijk te helpen bij hun klachten. Deze opleiding is een exellente investering in je professionele ontwikkeling.
Opleiding HBO Neuro Balance Trainer
Na de opleiding ga je direct aan de slag. Je kan altijd terug vallen op de intervisiegroep en supervisor als je er even niet meer aan uitkomt. Je staat als Neuro-Balance Trainer niet alleen. Binnen 6 maanden kan je aan de slag in je eigen praktijk. De lessen worden klassikaal gegeven en we maken ook gebruik van een online intervisie leeromgeving. De docent is tevens je supervisor waar je buiten de klassikale lessen (op afspraak) online je vragen aan mag voorleggen.

De studenten hebben over het algemeen een (para)medische achtergrond en kennis van de anatomie en fysiologie. Zij komen uit verschillende vakgebieden zoals; psychologie, ergotherapie, ortho-pedagogiek, gezondheidswetenschappen, fysiotherapie, huisarts, algemene therapie et cetera. Dit is echter geen voorwaarde.

Neuro-Biofeedback.nl hecht heel veel waarde aan de kwaliteit van de opleiding en werkt volgens een professioneel kwaliteitssysteem. De docent komt uit de praktijk, heeft ruime ervaring om klassikaal lessen te verzorgen en om je via internet persoonlijk te begeleiden.